Kunder

Resultat på rätt ställe.

Sedan starten år 2009 har WordOn hjälpt stora som små företag med olika typer av medierådgivning. Vi har tagit fram både effektiva och kreativa lösningar. WordOn har många nöjda kunder och vi tror att vår affärsmodell är anledningen. Vi fokuserar nämligen på resultat och är helt transparenta i vår kommunikation med kunderna. Dessutom hamnar alla rabatter som vi förhandlar fram i uppdragsgivarens plånbok. Nedan berättar några av våra kunder om varför de är nöjda med oss.

Mäklarhuset – 400 procent fler värderingsförfrågningar

Mäklarhuset kontaktade oss när de skiftade fokus från print till nätet. Vi hjälpte dem att bygga sitt varumärke och öka sin försäljning genom medieköp och generering av leads. Ett par smarta lösningar senare hade de ökat sina värderingsförfrågningar med 400 procent. Dessutom ökade trafiken till Mäklarhusets sajt markant.

Cylinda – 1,2 miljoner visningar av reklamfilm

Cylinda ville bli mer kostnadseffektiva och gick från linjärteve till att satsa på film på nätet. Med hjälp av oss såg de ett ännu bättre resultat av sina reklamfilmer. Lösningen som WordOn tog fram skapade nämligen 1,2 miljoner visningar av Cylindas reklamfilm på nätet. Dessutom ökade trafiken till deras sajt med mer än 100 procent.

Phonehouse – större varumärkeskännedom

Phonehouse var ute efter ett bättre resultat i sina digitala satsningar. Vi hjälpte dem med att öka sin försäljning online genom ett par välplanerade insatser. I samband med dessa aktiviteter fick Phonehouse en ökad exponering, vilket resulterade i en större varumärkeskännedom.

cylinda
avanza-bank
maklarhuset
BlueStep_original_png
mysafety333
halebop
vetzoo
froda