Medierådgivning

Marknadsföring och försäljning online

För oss gäller ”Digitalt först” – helt enkelt för att det är genom marknadsföring i digitala kanaler som du får bäst och mest mätbart avkastning på din investering.

De flesta har idag insett att det framförallt är marknadsföring i digitala kanaler som ger fler kunder, men det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra förflyttningen från traditionell till digital marknadsföring.

Det är därför vi finns. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt kanal för att nå just din målgrupp på bästa sätt. Tillsammans har vårt team mer än 20 års erfarenhet av framgångsrik marknadsföring online.

Genom att gå igenom och analysera den marknadsföring du gör idag kan vi ge dig ett förslag på hur vi skulle kunna öka avkastningen på din befintliga marknadsföringsbudget.

I många fall har vi på kort sikt ökat avkastningen med 30-35 % i en del fall mycket mer än så. Mäklarhuset ökade antalet värderingsförfrågningar med 400 % redan under första året som kund hos oss.

Vi tar dig hela vägen från strategi, medierådgivning och medieköp till uppföljning och analys. Allt samtidigt som vi lär dig allt vi kan.

Vi ökar er avkastning genom att:

anvandare-litenNå rätt målgrupp.

chat-litenMed rätt budskap.

klocka-litenVid rätt tidpunkt (när din målgrupp är mottaglig).

enheter-litenPå rätt plattform (mobil, surfplatta, dator).

presentation-litenÖka konverteringen.

WordOn_Media

Så här arbetar vi för att nå dina resultat:

lampa

1.
Analys utvecklings- möjligheter.

kalender

2.
Digital medieplan – de kanaler som passar er.

kop

3.
Upphandling digital media – bästa pris och plats.

enheter

4.
Live i kanalerna.

presentation

5.
Utvärdering, analys och optimering.