Om WordOn

WordOn är en unik digital mediebyrå som ingår i den snabbt växande medie- och kommunikationsbyrån Millstone Group med totalt cirka 55 medarbetare. Vår bas finns i centrala Stockholm.

Bakgrund och historik

WordOn kom till 2009 mot bakgrund av att dåvarande mediebyråer inte gjorde sitt jobb. På grund av bristfällig rådgivning och många genvägar hamnade marknadsföringspengarna i fickorna på mediebyråer och externa säljbolag, istället för att komma kunderna till gagn. Sveriges annonsörer gick miste om uppskattningsvis 20–25 miljarder kronor om året. Kort sagt, vi skapade det vi själva tyckte saknades.

WordOns historia börjar som ett renodlat affiliate-bolag där all fokus låg på konvertering och att enbart betala för faktiska avslut. Allteftersom vi jobbade med våra kunder på detta sätt fick vi mer och mer förtroende att även bredda marknadsföringen till andra digitala kanaler, fortsatt med konvertering som fokus. Genom åren har dessa samarbeten utvecklats vidare till att idag innefatta en rad olika digitala kampanjtyper och även bredare varumärkesbyggande insatser – dock med det övergripande kravet att allt vi gör ska vara mätbart och att vi ska kunna påvisa en effekt.

Mediebyrå

WordOn ingår tillsammans med Pineberry i Millstone Group. Millstone Group är en medie- och kommunikationsbyrågrupp som sedan 2007 hjälpt över 1 500 kunder att få mer effekt av sin marknadsföring. Allt handlar om att göra kundens investering i marknadsföring mätbart lönsam.

Pineberry är specialiserade inom sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier medan WordOns fokus ligger på medierådgivning och medieköp online. Bolagen kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och erbjuder tillsammans framgångsrika helhetslösningar inom marknadsföring.

Samtliga medarbetare inom Millstone Group arbetar i gemensamma lokaler i centrala Stockholm.

Millstone Group
Pineberry

Vi på WordOn

På WordOn är vi idag fyra medarbetare som arbetar med medieplanering, försäljning, utveckling och projektledning.

Niklas Pålblad

Niklas Pålblad

Medieplanerare
070-422 92 27
niklas.palblad@wordon.se

Johan Ekström

Johan Ekström

Medieplanerare
073-977 90 73
johan.ekstrom@wordon.se

Jobba på WordOn

Som arbetsplats erbjuder WordOn en dynamisk miljö med stora friheter och ett stort ansvar. Vill du bli vår nästa kollega? I så fall tar vi gärna emot ditt CV och personliga brev. Vi letar efter dig som delar vårt intresse för att driva affärer och som vill hitta nya koncept och idéer till våra kunder.

Om inga lediga tjänster presenteras här nedan, är du ändå välkommen att skicka en spontanansökan till oss – vi söker alltid nya talanger. Mejla en presentation av dig själv till info@wordon.se.

Just nu söker vi…

Just nu har vi inga lediga tjänster.