Vad vi gör

WordOn erbjuder oberoende och skräddarsydda helhetslösningar för din marknadsföring – allt från att ta fram en marknadsföringsstrategi och köpa media i rätt kanal, till att konvertera dina målgrupper till kunder. Vår utgångspunkt är alltid digital marknadsföring.

Digital marknadsföring

Varför digital marknadsföring?

Allt i vår vardag utgår från digitala kanaler, inte minst försäljning. Det är i den digitala världen företag och konsumenter rör sig och utför allt fler dagliga aktiviteter – handlar mat, shoppar, gör bankärenden, läser, socialiserar och så vidare.

Vi kan hjälpa dig att nå din målgrupp i den digitala världen genom displayannonsering, innehållsmarknadsföring (content marketing), i playkanaler, via influencers, eller e-postmarknadsföring med mera. Självklart arbetar vi även med affinitetsstyrning och retargeting.

Digital marknadsföring

En stor fördel med digital marknadsföring är att resultaten är direkt mätbara. Ett annat plus är att du med digitala kampanjer kan välja att nå en bredare publik eller bara en liten specifik målgrupp. Digital marknadsföring är även ett interaktivt sätt att nå målgruppen. Det kan leda till direkta kontakter, vilket innebär att du får värdefull feedback som kan bidra till framtida utveckling av produkter, tjänster och verksamheter.

Traditionell marknadsföring

Traditionell marknadsföring ser vi som ett komplement till digital marknadsföring, på grund av att den kostar mer, har en sämre räckvidd och ger en mindre mätbar effekt. Till skillnad från digital marknadsföring är den dessutom oftast statisk och ger begränsade möjligheter till interaktivitet.

Varför WordOn?

WordOn är experter på digital marknadsföring. Vi hjälper dig att välja rätt kanaler utifrån var din målgrupp finns och erbjuder kvalificerad upphandling av annonsutrymme i digitala medier.

Med helhjärtat engagemang och starkt fokus på resultat, kunskap och transparens, tar vi dig hela vägen från nulägesanalys och strategi till uppföljning och utvärdering av resultatet – allt samtidigt som vi delar med oss av vår kunskap. Det är detta som gör oss till en unik digital mediebyrå.

Engagemang och resultat i fokus

Helhjärtat engagemang

På WordOn strävar vi efter att bli ”ett” med dig som kund. Därför erbjuder vi dig hög närvaro och service, motsvarande upp till en 20 procents tjänst inom medieplanering. Slå det, den som kan! Men vi kräver också engagemang tillbaka.

Resultat i fokus

WordOn arbetar med ett starkt resultatfokus. Våra tjänster ska resultera i tillväxt och fler kunder. Och resultaten ska vara mätbara. Vi ger dig som kund ett mätbart ökat resultat med 25–30 procent, minst. Om vi inte tror att vi kan leverera ett mycket bättre resultat än du redan får, tackar vi nej till uppdraget. Så enkelt är det.

Kunskap och transparens

Kunskap framför allt

Kunskap är centralt för WordOn, i dubbel bemärkelse. Vi erbjuder rådgivning och konsultation baserad på stor kunskap, och vi delar med oss av vår kunskap – som kund vet du alltid vad vi gör, hur vi gör det och varför. Om det resulterar i att du väljer att göra jobbet själv, ser vi det som ett bevis på att vi har lyckats. Du blir en god ambassadör för WordOn.

Transparens hela vägen

Som kund hos WordOn har du full insyn i vårt arbete, från start till mål. Vi har inga bindningstider eller dolda agendor. Våra framgångsrecept är inte hemliga och vi håller inte inne med vår kunskap – tvärtom. Vi vill att du ska lära dig mer genom att samarbeta med oss.